• 7
    dursun özbek'e gerekli izinlerin verilmesi gereken genel kuruldur.

    kemerburgaz da bitmek üzere. birilerinin keyfi için yüksek faiz ortamında 2 sene finansman sıkıntısı çekemeyiz. hele taraftar gazıyla falan hiç olacak iş değil.

    neyse ki genel kurulda kamuoyu oluşturmak twitter'da trollerle kamuoyu oluşturmak gibi bir şey değil. kurulun vereceği karara güveniyorum.

    erden timur veya başkaları çok biliyorsa gitsinler en iyi teklifi versinler ihalede. kendileri yapsınlar. hem onlar kazansın hem galatasaray. bol keseden kendimiz yaparız şöyle milyon milyar kazanırız demesi kolay.
    öyle biz kendimiz yaparız niyetine tüm proje riskini ve finansmanını galatasaray kulübü üzerine yıkıp alt yüklenici olarak garanti kazanç elde etme hevesinde falan kim varsa boşuna gölge etmesin.

    bu kulüp kendisi hiçbir şey yapamaz. mecidiyeköy stad projesi, erem talu, rams park'in insaati, rams park'ın çatısı, kapalı spor salonu, otel, gsstore, gstv vs. bilmemne 40 kere gördük olmuyor. çünkü finansmanı yok, bu ise girişecek sermayesi yok, kredibilitesi yok, likiditesi yok. yapsa da en fazla kafa kafaya çıkar.

    o nedenle gelir paylaşımı modeli en doğrusu. hele ki rezan epözdemir falan karşı çıkıyorsa zaten o şey doğru demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın