resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 915
    burda siyaset yapacak halim yok, niyetim siyaset değil ama şunu belirtmek gerek. sen 2 temmuz'da yani sivas'ta aydınlarımızın katlinin yıl dönümünde milli takım olarak avrupa şampiyonası çeyrek finaline çıkıyorsun, maçın en iyilerinden oluyorsun ve iki elinle bozkurt yapıyorsun. bahsettiğim katliamda katledenlerin kullandığı hareketi yani.

    üstüne üstlük hareketin avusturya'da yasak olduğunu biliyorsun ve bilerek yapıyorsun. şimdi de uefa hakkında soruşturma başlattı. daha önce zaten asker selamı verdiğin için ceza yemiş insansın hala daha akıllanmıyorsun.

    merih, sen milliyetçi değil tribüncüsün. sen asker selamı vermiyor diye sahanın içinde kaan ayhan'a atar yapan ama arabistan'da dün röportaja gelir gelmez söylediğin ilk sözlerin sahibi olan atana ve türkiye'nin en büyük iki kulübüne yapılan saygısızlıklara ses çıkaramayan adamsın. ses çıkaramamış, üstüne üstlük twitter'da "aynı saate maçım vardı" diye birine yanıt vermiş adamsın. o gün o yanıtı verebiliyorsan iki tweet de arabistan'ı protesto için atabilirdin ama atamadın. neden? çünkü sen arabistan'da oynuyorsun merih. sen para için kendini, kariyerini ve bizi inandığına inandırmaya çalıştığın bütün değerlerini sattın. şimdi de kalkmış böyle tarihi bir zafer aldığımız günde "en milliyetçi benim lan" diyip bozkurt işareti yapıyorsun, taraftarı bölüyorsun.

    maç sonu bizim futbolcularımızdan biri avusturya takımına zeytin dalı uzatmak adına zafer işareti yapsa saha içinde kendi takım arkadaşına saldırırdın merih. bunu da biliyoruz. ama senin bozkurt yapman çok normal. çünkü sen ne yapıyorsan doğrudur. en milliyetçi sensin. en vatansever sensin. milli kahramansın sen. bravo.

    sosyal medyada "bu kadar milliyetçiysen eşin neden yabancı?" tarzı sorular sorulmuş kendisine. eşinden bahsetmek yakışık almaz ama böyle durum da var ortada. kısacası nerden baksan tutarsızlık.

    sonuç olarak yaptığı hareketten dolayı az ya da çok iyi ya da kötü bir ceza alacak. ama bu onu durdurmayacak ve şovenizme devam edecek. çünkü neden etmesin ki? bunları da bir kenara bırakırsak dün gece sağlam top oynadı. tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın