• 19
    avusturya* karşısındaki savunma futbolumuz her ne kadar avusturya'nın 1-2 net pozisyonu olsa da tuttu. zira bizim de kaçırdıklarımımız vardı.

    şimdi rakib hollanda. avusturya'nın nerede ise mükemmel bir oyunla tabiri caizse madara ettiği hollanda. teknik olarak bize eşdeğer ve aynı şekilde bizim gibi kırılgan yapısı olan bir hollanda. bana sorarsanız hollanda toparlandı ve 1 adım önümüzde. bizi kafa kafaya mücadele edecek duruma getirsen şey savaşçı oyunumuz ve milli duygularımız. avusturya maçında erken gol elimizi rahatlattı ancak her maç tabiri caizsa maça 1-0 önde başlayamazsın. bu nedenle montella'nın sahaya nasıl bir diziliş ile çıkacağı merak konusu.

    seyirci desteği ile kora kora bir mücadele olacağını düşünüyorum. her ne kadar hollanda 1 adım önde gözükse de mücadele'den kopmayıp tur için elimizden geleni yapacağız ve seyirci desteğini arkamıza alıp bu rüzgarla oyunu hollanda sahasına yıkmaya çalışacağız.

    ismail'in yokluğunda okay oynar ve calhanoğlu yine asıl yerine döner. kerem yine sonradan oyuna girer ve montella never change a winning eleven mottosu ile maça tekrar kenanla başlar.

    kim kazanır bilmiyorum ancak bol gol olacağını tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın