resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 908
    2 temmuz 2024 avusturya türkiye maçında sadece defansif performansı ile değil yaptığı hatrick ile damga vurmuştur. bu gollerin 2'si avusturya kalesine 1 tanesi de ülkede ki ılık götlülere.
    branş değişiyor ama bunlar bitmiyor. bunların diğer versiyonları da kadın voleybol takımına takık. bugün bu sevince takılıp ortalığı karıştıranlar da aynı tür. birbirlerinden gram farkları yok.

    maç sonrası sevinci ile ilgili de açıklama yapmış; "iki gol attığım için çok mutluyum. bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, türklükle alakalı. türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra bunu iliklerime kadar hissetim. öyle bir şey yapmak istedim, yaptığımdan dolayı çok da mutluyum. bütün taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor. tribünde görmüştüm yapan taraftarlarımızı, onları gördükten sonra daha çok yapasım geldi, çok mutluyum. tribünlerde de yapanları gördüm. türkiye’de hepimiz türk'üz, türk olmaktan da gurur duyuyorum, bunu her seferinde de belirtiyorum. o yüzden gol sevincini de öyle yaptım. gayet normal, türk taraftarlarımız da bizimle gurur duyuyor. inşallah yapmaya devam ederiz. herhangi bir mesaj yok, sadece ne kadar gururlu ve mutlu olduğumu göstermek istedim."

    böyle devam kardeşim. yürüyedurun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın