resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1691
    --- alıntı ---
    emin bayram’ın apar topar, hazırlık maçlarına bile çıkarılmadan (yok %50’si falan diye yumuşatmaya çalışıp) satışı gerçekleşirse bunun altından kimse kalkamaz. insanları aptal yerine koyamazsınız

    geçen sene türkiye’den yetişmiş yeterince oyuncusu olmadığı için ve altyapıdan yetişmiş hiç a takım oyuncusu olmadığı için çok eksik liste verip avrupa’dan elendi galatasaray.

    prag’ta elenirken okan buruk 5 oyuncu değişiklik hakkını bile kullanamadı çünkü a takımdan adam kalmamıştı yedek kulübesinde. durum buyken gelecek senelerde ilk bunun önlemi alınacakken tam tersi ilk icraat altyapı oyuncusunu apar topar satamazsın.
    --- alıntı ---

    sinan yılmaz x'te kendisiyle ilgili çok önemli bir noktaya değinmiş. hakikaten emin'i avrupa'da 3. veya 4. stoper olarak yazman bile sana başka mevkide +1 oyuncu yazma imkanı sağlıyorken, oyuncu 2021-2022 sezonunda yedekten gayet tatmin edici bir performans verip 2022-2023'de westerlo'da da gelişimini sürdürmüşken çok yüksek bir teklif gelmedikçe satıyorsan ya bu işten anlamıyorsundur, ya bu transferde garip şeyler dönüyordur, yada üç kuruşa muhtaç durumdasındır. üstelik devre arasında transfer yapmamanı bankalar birliğinden çıkıyoruz ve yeni sezona daha yüksek transfer bütçesiyle gireceğiz vaadiyle açıklayıp üstüne birde bu vaad ile seçim kazandıysan senin şu anda emin bayram'dan gelecek üç kuruşa ihtiyaç duyma şansın yok.

    eğer emin çok gitmek istiyorsa bize avrupa listelerine yazabileceğimiz muadili en az iki oyuncu alabilecek bonservisi getirmeden gidememeli. bahsedilen paralara oğuz aydın'ı bile alamıyorsun. satılamadığı takdirde çok ciddi zarar edeceğimiz zaniolo'nun bile isteklerine boyun eğmiyorken emin bayram'a mı boyun eğiyoruz yani? gerçekten kimi kandırıyorsunuz? bu iş bu şekilde oldu bittiye getirilebilecek bir mesele değil. sinan yılmaz gibi bir adamı bile yangın yapacak kıvama getirdiyseniz bu meselenin daha çok yangını yapılır ve kolay kolay söndüremezsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın