resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3794
    real madrid bir futbolcuyu boşu boşuna postalamaz. takıma katacak bir şeyi olmadığını anladığı anda yollar. ronaldo'yu da, benzema'yı da kroos'u da.

    ronaldo juventus'a giderken ''yeni challenge'' işini güzel yutturdu. senelerdir serie a'da üst üste şampiyon olmuş, 3 senede 2 kez şampiyonlar ligi finali oynamış juventus'a gitmek büyük challenge oldu. ha messi de psg'ye gitti ama çıkıp da challenge diye yutturmaya çalışmadı kimse.

    ilk juventus'ta başladı bu el kol yapma, şikayet etme huyları. zaten orada salt forvete dönüştü, oyun katkısından ziyade kendi golüne bakar oldu. efsanesi olduğu united'de de tutunamama sebebi de buydu. united bugün portekiz'in yaptığı gibi ronaldo'yu taşımaya çalışmadı.

    sonra para için arap diyarına yelken açtı. bu yaştan sonra parayı seçmesini anlarım. ama orayı bile yeni challenge diye yutturmaya çalışmasını, arap liginin lig 1'den bile iyi olduğunu söylemesini anlayamam. kaldı ki o arap liginde bile şampiyonluk yaşayamıyor.

    milli takımdaki tek başarısı euro 2016'yı kazanmak. onda da emeği nani kadar dahi değil. portekiz'in arjantin'den çok daha iyi kadroları varken nedense kimse neden dünya kupası alamadığını sorgulamadı hiç. ama messi'nin aldığı dünya kupasına çamur atmakta bir beis yok. egosuyla hal ve hareketleriyle ibretlik bir kariyer sonu yaşıyor.

    yine de pele'nin maradona'nın falan arkasına koymam. gelmiş geçmiş en iyi 2. oyuncudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın