resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 3555
    2022 dünya kupası performansı cidden müthiş olan oyuncu ama 2018-2014-2010 dünya kupalarında hiçbir şey sergileyemedi. 2014 dünya kupasında turnuvanın oyuncusu seçilmesi ise büyük bir komedidir.

    2022 hariç dünya kupası performansları: https://gss.gs/B2n.png

    2014 dünya kupası gruplarında bosna-iran-nijerya ile oynadılar ve messi bu maçlarda 4 gol attı, grup maçları sonrası oynanan 4 maçta ise sadece 1 asist yaptı ki o da kaan ayhan'ın gürcistan maçında arda güler'e yaptığı asist gibi bir şey. grup maçlarından sonra oyunu eline alan oyuncu da net şekilde di maria, messi final maçında %100 1 gol kaçırmıştı ama kimse higuain'in kaçırdığı pozisyon kadar net olan bu pozisyonu hatırlamıyor bile. https://www.youtube.com/watch?v=q4pyzdQAEeo

    messi tarihin en büyük futbolcusu belki ama dünya kupalarında son kupası hariç iyi performans sergileyemedi, hatta çokça eleştirildi, genel olarak lider özellikli bir oyuncu olmadığı için de bunu sorgulamak bana düşmez. ronaldo'nun da dünya kupası performansı korkunç mesela onu da ekleyelim. messi belki de son turnuvasında müthiş maçlar çıkarttı ve şampiyon olduğu için bütün kötü performansları devre dışı kaldı, ronaldo için ise bu çok göz önünde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın