resim
Emin Bayram
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1631
    emin bayram galatasaray'in 5 senedir yatırım yaptığı, gelişimi için strateji kurduğu geleceğimiz adına ana kadroda düşüncebilecegimiz belki tek alt yapı mahsulümuz. adam neredeyse milli takım havuzuna gidecekken çerez parası bile etmeyecek paralarla satılırsa dursun özbek yönetiminin bizlere kabus dolu günler yaşatması da yakındır. emin bayram hakkında pek çok yazı yazdım. tüm yerli muadillerinden daha kıymetli bir oyuncu şu anda. bu yaşta bu kadar a takım seviyesinde maça çıkan oyuncu az bulunur. biz üç stoperden biri satilirsa emin monte edilir mi yoksa stoke city haberleri çıkmıştı en kötü 10 milyona satar miyiz diye plan yaparken adamlar ndombele tete maaşına çocuğu satıyorlar. nereden bakarsaniz bakın saçma sapan tutarsız bir anlaşma haberi. umarım doğru değildir ben de özür dilerim.
    1) a takım seviyesinde 3 farklı lig ve kupa maçlarında 84 maça çıkmış. milli takımın tüm alt seviyelerinde oynamış. son üç seneyi ele alacak olursak ortalaması 28 maç oluyor.
    2) fransa, italya ingiltere alt ligleri vs. yerlere gitse ya da biz bir anadolu takımı olsak westerlo hamlesini anlayabilirim ancak mevcut durumda bizim adımıza en hafif tabirle gerizekalılik olur. gittiğin lig belçika üstelik o ligin de düşme adayı takımına gidiyorsun. her sene şampiyon olan avrupa'da oynayan takımdan oraya gitmek oynuyorum diye sevinmek anlamına gelmez. burada rekabetten kaçıp garantiye gidiyorsun olur.
    3)2.5 ya da 4 fark etmez rezil bir anlaşma. bu kadar emek harcayıp gelişimini takip ettiğimiz adama bu paha biçilmez. üstelik bir de %50 sonraki satıştan yüzde konmuş. sormak lazım oyuncu kendin şl arenasinda mi gösterir yoksa belçika liginde dusmeye oynayan bir takımda mi?

    sözün özü 10 milyon ve sonraki satıştan %30 sınırı olmadan satışı mümkün olmamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın