resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 811
    hem bizim cenah hem fener camiası farkında değil ama son zamanlarda hiç bu kadar müthiş transfer olmadı. işte sebepler:

    -bir kere biz kabul etmek gerekir ki icardi’ye bağımlı oynuyoruz. adam bir sakatlansa, kafası bişeye bozulsa gitmek istese, o süreçte kaos yaşamayacağız. onun ayarında ve yarattığı saha içi/dışı etkide oyuncu bulmak imkansız ama en azından canhıraş panikle forvet bulmaya çalışmayacağız. artık bats’ımız var. icardi bir fenomen ama aslolan galatasaray. en azından önlemimizi aldık. hem kendimize hem icardi’ye hem icardi ile ilişkimize sigorta yaptık.

    -fener’le aramızda şöyle bir ilişki var; kendini güçlü tuttuğun kadar karşı tarafı yaralamak da aynı dozajda önemli. yabancı sınırlaması saha içi 6 iken fatih terim’in eskişehirli alper potuk’u çok istediğini bilen fener’in müdahil olması küçük bir örnek. şimdi komik gelebilir ama alper-melo-selçuk çok farklı bir lig senaryosu olurdu. şimdi aynısını biz yaptık. forvet bulmak öyle kolay bişey değil. gomis’in ardından neler çektik ne paralar harcadık şahidiz. 40a merdiven dayamış dzeko bir sene daha iyi oynasa bile iki yaz peş peşe en az 2 tane forvet için zar atmak zorunda kalacaklar.

    -adam gerçekten pozitif tatlı bir adam. karaktersiz değil. paragöz veya nankör değil. aynı parayı fener verse orada kalacaktı. bizim yaptığımız çalım muhabbetine rağmen çirkin itici tavırlara girmedi. fener ezeli düşmanımız da olsa irfan can ve mert hakan oraya imza attığında nasıl döndüklerini hepimiz gördük. bats daha profesyonel takılıyor. vücudu hep zinde. veteran değil. dortmund chelsea valencia’da belçika milli takımda oynamış avrupa’da adı olan bir isim. ligde istatistikleri ortada. önde baskı oyunumuza uygun. yıpratıyor hep oyunun içinde. kafa vuruşu hariç komple paket aslında.

    ezcümle parasına takılmanın yersiz olduğu uzun vadede feneri aşağı kendimizi yukarı çektiğimiz çok kaliteli forvet aldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın