resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 2728
    bir bilirkişi edası ile yorum yapıp anlatabileceği tek konu gece hayatı olan, eskilerin afilli fakat istikrarsız futbolcusu.

    teknik direktörlük kariyerini de olumlu yönetemedi. 13 -14 kişilik bir kadroyu bizim de üstün çabalarımızla averaj farkı ile şampiyon yapmasının ardından yaşadığı avrupa ve lig performansı sonrası kovuldu. ardından gösterdiği hocalık performansı da ortada. masaya getirdiği hiçbir yenilik veya farklılık yok. hagi mi alex mi sergen mi gibi bir soruya beşiktaşlılar tarafından eksiklik psikolojisi ile dahil edilmesi hem camiasının hem de kendisinin durumu ile alakalı pek çok şeyi açıklar nitelikte.

    milli takım işi gerçekten de kendisi için bal kaymak gibi bir işti, olmadı. yerine yerli bir hocası, ağabeyi tercih edilmiş olsa ağzını açıp söyleyemeyeceği lafları yabancı ve arkasının olmaması sebebiyle montella'ya karşı rahat rahat söylüyor. bir iki sene daha temiz bir kontrat çözemezse çok daha fazla yayında yorumcu olarak görebiliriz kendisini. yaşadığı hayat iyi bir nakit akışı gerektiriyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın