resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 4104
    fotoğraflarını kaldırmasının sebebi, galatasaraylı (maalesef) ve beyin kullanım seviyesi düşük yüzlerce insanın, bu adamın ınstagramda fotoğraflarının altına yorum yazması.

    adam bi foto atıyor mesela, altına anında "sil bizim fotoları, git geldiğin yere, beş para etmezsin, futbolcu değilsin"... ben bunun gibi tonlasını gördüm, hala başka fotolara da yazıyorlar öyle söyleyeyim.

    adam net bi şekilde "peşimi bıraksınlar yeter ki" diyerek fotoğrafları silmiş, kaldı ki sildiği fotolar kendisinin ilk ve tek lig şampiyonluğu olan fotoğraflar. onun için de anlamı olduğuna eminim.

    bir diğer konu ise, kimyamızın bir şekilde tutuşmadığı insanlara bunu yapmamız, gelecekte kötü geri bildirim verme risklerini doğurur. yarın öbürgün italyada oynayan bi adamı almak istersin, "aa zaniolo orada oynamıştı bi sorayım" der ve telefonla arar, uğraş dur ondan sonra.

    adam bize ne güzel veda mesajı yazarak gitmişti, gelmek istemediği de çok belliydi. gidip adamın sosyal medyasını çöplüğe çevirmek neden? bu kadar aptal insanla aynı çatı altında olmak gerçekten korkutucu ve utanç verici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın