• 450
    galatasaray'ın öncelikli olarak sağ bek ve orta saha alması gereken transfer dönemi. bu iki bölgeye transfer yapıldığı takdirde mevcut şartlarda takımın başka transfere ihtiyacı yok. batshuayi'nin geldiğini var sayıyoruz. geri kalan transferler olası ayrılıklara göre şekillenecektir.

    ancak asıl sıkıntı şu ki yönetimlerde kim olursa olsun isim fark etmeksizin türkiye'de işler hep aynı şekilde yürür. bu tüm kulüpler için üç aşağı beş yukarı aynı şekilde işler. kulüpler menajer önerilerine göre oyuncu transfer etmeye çalışırlar. bunu bilen kurnaz menajerler de türkiye'de ki tüm kulüplere oyuncularını önererek fiyatı yükseltmek isterler. tabi ki aşırı akıllı kulüpler de transfer çalımı için zarar etme pahasına paraları saçarlar.

    o yüzden her transfer dönemi aynı isimler geçer. toplam 20-25 oyunculuk bir liste var. türkiye'de ki tüm transfer işleri o oyuncular ve menajerleri üzerinden yürüyor. taraftar da yıldız oyuncu gelsin de ne olursa olsun kafasında olduğu için yönetimler aynı oyuncuların peşinde tüm transfer sezonu boyunca koşuyor. sanki dünya da başka oyuncular yokmuş gibi. eylül'de griezmann gelsin mesela sosyal medyada serzenişte bulunan taraftarların çoğu her şeyi unutur.

    şöyle oyuncu izleme ekibimiz var, böyle ince eleyip sık dokuyoruz laflarının hepsi yalan o yüzden. son yıllarda türk kulüplerinin maaş skalasını uçurmasına hiç girmiyorum bile. ipin ucu çoktan kaçtı. ancak gerçekler avrupa'da senin yarı fiyatına hatta daha azına kurulan takımlarla karşılaşınca ortaya çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın