• 5137
    yaşlı oyuncularla kadrolarını güçlendirmeleri işimize gelebilecek olan itici futbol takımı. 2023-2024 sezonunda lig içindeki güç makası çok fazla açılmıştı ve iki takım rekor puanlara giderken bu arkadaşlar diğer anadolu kulüpleri ile birlikte nal toplamıştı. en kaliteli kadroya sahip olan bizdik, bizden sonra fenerbahçe vardı ve onlardan sonrası ise koca bir uçurumdu.

    şimdi bu arkadaşlar yaptıkları transferlerle fener ile rekabet edebilecek seviyeye gelirlerse, bu mourinho ile nasıl olacakları belli olmayan fenerbahçe'nin aleyhine olur. üstelik bu güçlendirmeyi yaşlı oyuncularla yapıyor olmaları orta ve uzun vadede başımıza bela olmayacaklarının da habercisi.

    ayrıca çıkan haberler bizim iki yaz önce mertens mata gibi oyuncularla başlattığımız kadroyu tecrübeli, yaşlı yıldızlarla renklendirme işini fenerbahçe'den sonra kendilerinin de taklit ediyor olması da dikkat çekici. bence geçen sezon dzeko, tadic, bonucci gibi transferler fener bütçesine ciddi zarar verdi. bizimse mata'dan bile maliyetine göre ortalama üstü bir verim aldığımızı söylemek doğru olacaktır. kısacası bir süredir doğru ata oynuyor olmamız yakaladığımız başarının temelidir diyebilirim. beşiktaş'a dönersek, onlar adına rezalet geçen kış transfer döneminin ardından yeniden büyük paralar harcamaları ve belirttiğim gibi bunu yanlış oyuncu profilleri üzerinden yapmalarını kısa, orta ve uzun vadede faydamıza görüyorum.

    bırakalım bunlar fener ile kapışsın. biz sessiz sakin yolumuza devam edelim, gerekli takviyeleri yapıp transferde aşırıya kaçmayalım. zaten birkaç sezon daha başarımızı sürdürebilirsek makası asla kapanmayacak bir seviyeye getirmemiz işten bile değil.

    o yüzden yaşlı yıldız eskilerine para basmaya devam beşiktaş. demirören başkanınızın izinden. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın