• 305
    sayın başkan son divan toplantısında 3 temmuzda kemerburgaz tesislerine taşınıyoruz dedi.
    şurda 3 temmuza 6 gün kaldı.
    son yayınlanan video ve fotoğrafları gördüm.
    6 günde bitebilecek mi?
    burası daha inşaat arkadaşlar. cephesi duruyor incesi duruyor. elektromekanik imalatlar ne durumda çok göremedim ama onlar bitmeden ince bitemez. daha bunun altyapısı var.

    biz neden inşaatı tamamlanmamış bir yere haldır haldır taşınmaya çalışıyoruz ki. sadece saha çalışması olacak tesislerden faydanılamayacak mı? yani adam antrenman yapabilecek ama terlerse duş alamayacak mı? niye böyle bir duruma düşüyoruz ki? para mı yok? adam mı yok? takip ve kontrol mu yok?
    sonra altyapıdaki çocuklar ne olacak.

    şu durumda rasyonel olanı florya’da devam edip milli arada falan taşınmak. florya’yda yükleniciye yer teslimi yapsanız da zaten hemen başlayacak durumu olmaz. projelendirme ruhsat işleri zaten zaman alan şeyler. 2-3 ay sonra yer teslimi yapsanız bu sizi öldürmez. projelendirme için önce zemin etüdü yapmak lazım. çok isteniyorsa şu an gelip zemin sondajı yapabilirler buna engel yok.

    ama biz sanki yükleniciyi bulmuşuz ve 4 temmuzda yer teslimi yapacakmış gibi hareket ediyoruz. bu ısrarı ve aceleyi kemerburgazın durumu da böyle iken anlamak mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın