resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9692
    çok üzülüyorum. bu çocuğun bu kadar haksızlığa uğraması benim canımı acıtıyor. acaba kerem galatasaray futbolcusu olmasa ne olurdu diye düşünüyorum. boğa heykelinin oraya bir park ismi ya da kartal heykelinin karşısına bir büstü yapılırdı diye düşüncemi sonlandırıyorum.
    "tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmek" adlı şiiri kerem kardeşimizden son 4 yıldır dinliyoruz. ancak kendi taraftarı dahi tukaka yapma peşinde adamı. tüketim çılgınlığı insanlar içinde geçerli olduğundan dolayı kimler ne şartlarda neler yapmış, ne başarıları getirmiş umursamaz insanlar. bir kere düştüğünde tekme atanı çok olur başarıları getirenin. halbuki bu linçi yapanlar acı çekmenin, bir başarı öyküsünün yazılmasının kolay olmayacağını bilmezler. çoğu 4 kişilik pizza ve kola ile lol oynarken 100 kilo olur ve kendini karar mercii zanneder. eleştiri vardır ama burada yapılan şey eleştiri değil kıskançlık, fesatlık.
    kerem hem galatasaray için hem de milli takım için kilit isimlerden biri. ancak öyle pis bir futbol ortamı var ki kerem'i gören abdullah öcalan görmüş gibi çıldırıyor. dua etse fetöcü, gol sevinci yapsa voldemort'u seviyor deniyor. bu ülkede her şey ol ama galatasaray'lı olma. zamanında arda turan'a da böyle yüklenilmişti. yok çok seks yapıyor, yok tişörtünün üstünde silah resmi var falan diyerek sürekli linçlendi. çok söyleyeceğim şey var ancak yazdıkça çorba oluyor.
    ben kendisinden hep razıydım, şimdi de razıyım. ayağına taş değmesin kerem kardeş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın