resim
Oğuz Aydın
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 323
    yönetimin sağ sola bitti haberini iki gün önce vermişti. bir de öğreniyoruz ki henüz alanya ile anlaşma yokmuş, yaklaşık 2-3 hafta önce dursun özbek, oğuz aydın ile bizzat kendisi ilgileniyor diye haber çıktı. peki bu haberin verilme nedeni ne? erden timur depremini ortadan kaldırmak idi. geldiğimiz noktada hala transferi sonlanamadı, işin ilginç tarafı başka bir takım devreye girerek elinden alıyor gibi gözüküyor yani transfer işlerini bilmiyorsan öncelikle girme bu toplara hadi girdin, bitmemiş transferi herkese oldu bittiye getirtme. aylar önce kampa hocamızın istediği bölgelere oyuncular yetişecek dendi sağ bek 8 numara gibi. bugün bir açıklama geliyor en zor transfer dönemi diye.
    valla oğuz aydın alınır alınmaz bundan bağımsız konuşuyorum şu an, elimizde bir sürü kanat var oğuz olmaz başkası olur biz kimleri elimizden kaçırdık bu ne ilk ne de son. ama sen en çok şampiyon olan takımsın, bu sene şampiyonlar ligine gitme durumun var, en son şampiyon sen olmuşsun. gelirlerin ortada, borç durumun en iyi kulüp seninki. hala sağda solda limitler veya yok galatasaray'ın ödemesi gereken borç para vs. diye haber yapıyorsun. allah aşkına bir transfer döneminde de eksiklikleri kapatalım, rakiplerimizi havaya sokmayalım bir dönem ya.
    velhasıl kelam dursun özbek'in önünde büyük bir sınav var. ya aklı selim bir şekilde davranır bilmediği bir maceraya atılmaz tepede yalnızca son imza kısımları ile ilgilenir, ya da eş dost akrabalarını veya vasıfsız kişilerle beraber bizzat kendisinin de dahil olduğu beceriksiz bir yönetimi tercih eder. göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın