resim
Oğuz Aydın
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 320
    anadolu'da oynayan oyuncular gündemimize geldiğinde hemen bir fiyat belirleme algoritması ortaya çıkıyor. tam olarak neye göre belirleniyor bilmiyorum ama küsuratına kadar verebiliyoruz oyuncunun ideal bonservis bedelini.

    zamanında vedat muriqi için 2-3'ten fazla verilmez deniyordu. bence oyuncunun özelliği verilebilir duruyordu. günün sonunda adam 18 milyona yurt dışına gitti. abdulkerim bardakçı'da da gündemimizdeyken 1.5'ten fazla vermek ihanet entryleri vardı. o parayı etmez diyen çoktu. neyse ki ali koç da aynısını düşündü ve 2 yıldır güvenle izlediğimiz bir stoperimiz oldu.

    şimdi aynı hissi oğuz aydın'da yaşıyorum. 4-5 milyonlar rahatlıkla verilebilir kendisine bence. tabii ki belli bi miktarın üzerine çıkınca baskı artıyor ve oyuncunun performansı etkileniyor. ama eldeki potansiyelin vereceğimiz bedelin 3-4 katını çıkarma ihtimali olduğunu bilmek lazım. oğuz geçen seneki performansı bizde verse 15'in altına satmak ihanet derdik.

    şu anki hava oyuncunun kaptırılacağı yönünde ki bu durum beni üzer. o da bugün çok işimize yarayacağı için değil, bizde gelebileceği müthiş noktayı göremeyeceğimiz için. rakibimize gidip fırtınalar estireceğini düşünmüyorum ama böyle çalımlarda oyuncunun bizde yapabileceklerinden mahrum kalıyoruz. ve bize gelse nasıl bir kariyeri olacağını asla bilemiyoruz.

    umarım işler tersine döner de uygun bir bedelle oyuncuyu kadromuza katabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın