resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1127
    kötü sözleşmeler yaptığı yorumlarına kesinlikle katıldığım futbol direktörü. özellikle yüklü kontratları uzun süreli yapması o kontratların son yıllarında bizi ciddi derecede sıkıntıya soktu.

    ancak kötü sözleşme, yüksek kontrat falan denince akla gelen ilk isim olma nedeni kendisi döneminde yapılan tüm kontratların tamamen şeffaf bir şekilde kap'ta açıklanmasıdır. kendisi döneminde kap açıklamalarında bonusların en ayrıntısına kadar yer verilmiştir.

    bugün kap'a bildirim yapan 4 kulüp de geçmişteki cenk ergün dönemindeki galatasaray'ın 25%'i kadar bile şeffaf açıklamalar yapmıyorlar. hukuki çerçeve içerisinde yapılabilecek ne kadar manipülasyon varsa yapıp o bedeli açıklıyorlar. hatta taraftarları da bu manipülasyonları yapmalarını sonuna kadar destekliyor.

    dolayısıyla son birkaç yılda 4 büyük kulüpte transfer yapan insanlarla kendisini karşılaştırıp kontratlarını eleştirmek manasız. çünkü bugün hiçbir taraftar takımında oynayan yabancı oyuncunun gerçekte ne kadar para kazandığını bilmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın