resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1625
    iyi bir çocuğa benziyor. kesinlikle çok iyi bir futbolcu ve görünen o ki daha da iyi olacak. ama haftasonundan beri yaşanan süreçte sorumluluğunun olduğunu düşünüyorum. çocuk gözüyle bakılıyor olsa da bu sorumluluktan kaçmamalı.

    sezonun ilk devresini sakat geçirmiş ve toplamda 5 adet 90 dakikası dahi olmayan bir sezonda, milli takıma gelip gürcistan maçından sonra portekiz gibi bir rakibe karşı da ilk 11 başlaması, içeriden hiçbir bilgi alamıyor dahi olsak en hafif tabirle “riskli” olurdu bence.

    nitekim takımın hocası da kaptanı da bu konuyu dile getirdi. basın toplantısına cenk yerine çıkıp “şöyle şöyle ağrılarım var, tabi ki oynamak isterim ama önümüzde en az 2 maç daha var o maçlara daha hazır gelmek istiyorum. oynayan arkadaşlarım da ellerinden geleni yapacaktır.” tarzı bir açıklamayla ülkedeki bütün havayı tersine çevirebilirdi. ama yapmadı. kendi tercihi mi, pr ekibinin tercihi mi yoksa federasyonun ve hocanın tercihi mi bilmiyorum. ancak her kimin tercihiyse bu kadar kötü iletişim kurmak en hafif tabiriyle hayati bir hata mevzunun arda hariç bütün sac ayakları için.

    arda da eğer türkiye’nin messi’si olmak istiyorsa, her şey yolunda giderse bizim kalibremizde bir “messi” olabileceğine inanıyorum, bu tarz sorumluluklar almak zorunda. çünkü bizzat orijinal messi bile yeri geldiğinde başarısızlık ve iletişimsizliğin sonucunda milli takımı bırakmak durumunda kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın