resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5916
    tam tabiri ile rızık reis.

    kendisinin istenmemesinin galatasaraylılığı ile alakası yoktur. kendisinin muhafazakar güruha/akp’ye yakınlığı galatasaray’a yakınlığından çok daha fazladır. kendisi gibi
    olan büyükekşi ile bir takım oluşturup türk futbolunu yönetmektedir. milli takım başarılı olursa bu ekibin devam etme ihtimali olduğundan, feneri şampiyon yapacak servet yardımcı tff başkanı olmayacaktır. bütün mesele bu.

    servet yardımcı, aynı yıldırım demirören gibi, aynı ali koç gibi, ailesinin şirket içinden daha ziyade türk futbolunda çalışmasını tercih ettiği bir insandır. rizeli ve denizcilik bağlantısı sebebiyle yöneten erke yakınlığı vardır. ama aynı erk, kendisinin liyakat yetersizliğinin de farkındadır. dolayısıyla hamit- büyükekşi birlikteliği kötünün iyisi olmakla beraber servet yardımcılı federasyondan daha liyakatli bir olasılıktır.

    buradaki konu, sevilmeyen ali koç’um feneri şampiyon olsun diye türk futbolunun canını okuyacak yardımcı ile mi devam edilecek, yoksa ehveni şer, almanya tedrisatından geçmiş hamitli bir formülle mi devam edilecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın