• 62
    bu forma işlerine 2009 yılından beridir kafa yorarım. ben 2009 senesinden itibaren galatasaray'ın çıkardığı formayı yüzde 50+1 beğenen görmedim. hep bir sokurdanma olmuştur.

    benim nazarımda 2024-2025 forması da gayet taş gibi formadır. ben bir kere parçalı ile siyahın uyumuna bayılıyorum. bu benim kendi takıklığımda olabilir. ancak 2022-2023 sezonu forması çıktığında o formaya neler neler denmişti. yakasında ki siyah banta bıyık gibi diyenler mi ararsın, yok peçete diyen mi ararsın vs. baya bir eleştiri almıştı.

    ne zaman ki o formayı futbolcular giymeye başladı, icardi ile beraber o sezon da güzel geçip şampiyon olunca o forma efsane formalar arasında yerini buldu. dün o formayı eleştirenler yine bugün o forma için özlem duymakta.

    keza 2017-2018 forması da öyledir. göğüs bölümde ki bant için de çok şeyler söylendi eleştirildi. ancak günün sonunda o sezon galatasaray şampiyon olunca forma iyi formalar arasında yer aldı.

    forma biraz da böyledir. hatırlattıkları ile anılırlar. 2016-2017, 2021-2022 formaları bana göre nike'ın bize yaptığı en kötü iç saha formaları. gelelim o sezon ki galatasaray performansına ikisin de de rezalet lig dereceleri ile bitirmiş bir galatasaray vardı.

    o yüzden bu formanın da akıbeti galatasaray'ın bu sezon göstereceği performans ile alakalı olarak gelecek yıllarda ki yerini güncelleyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın