• 54
    sarı ve kırmızının yanına 3. renk olarak siyah tonlamasını kullanmak bence bir kulüp geleneği olmalı zaten, bunda bir sorun yok. hatta önde gözüken, yanlardan çıkan o siyah çizgiler de bana efsane 2008 formalarını hatırlattı, tabii çok daha sade.

    https://gss.gs/8Z0.png
    https://gss.gs/yOH.png

    lakin, özellikle yakadaki yoğun siyah renk kullanımı ve parçalıyı siyah ile ortadan ayırma tercihi bence hiç olmamış (neden bilmiyorum ama 100. yıl formasında çok iyi gözüküyordu örneğin, ki farklı bir geçiş vardı orada buradaki gibi keskin değildi). böylesi bir formada, sarı ve kırmızı renginin yanına siyahı eklemek biraz riskli bir tercih. bence ters tepmiş. hiç içime sinmedi, ama sindirecek birisini biliyorum*. hele bir giysin şöyle turlasın bakalım fikrimiz değişiyor mu. bence değişecek...

    edit: bu arada entryi kontrol ederken tekrar tekrar gözüme çarptı, 2008 sarı kırmızısı çok güzel değil mi ya? ne sarısı ne kırmızısı çok cırtlak, ne de çok koyu.

    edit2: 100. yıl (gs'nin kuruluşunun 100.yılı) forması değil, bir önceki sene olan 2003-2004 senesinin formasıymış ortasında daha hafif bir geçiş ile siyah çizgi olan parçalı formayı kullandığımız sene. bir sene şaşmışım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın