• 31
    keşke #ülkenesahipçıktürkiye diyerek reaksiyon gösteren, her olumsuz gelişmeyle ilgili geyik yapmak, caps'ler ve gif'ler paylaşmak yerine daha somut adım atabilen bir ülke olsaydık.

    bu paylaşım dünden beri oldukça ses getirdi. ancak kendi camiamız açısından çok daha tehlikeli noktaya sürükleyecek bir yanı var.

    arda'nın takımdan dışlanmasına sebep olarak "türk'e durmak yaraşmaz" paylaşımını öne süren ciddi bir kitle var. bu nedenle ceza kesildiğine inanıyorlar. üstelik bunun devamında da galatasaraylı oyuncuların ön plana çıkarılmak istenmesi, menajer bağlantısı, hamit altıntop ve mehmet büyükekşi'nin galatasaraylı olması gibi faktörleri yeri geldiğinde açık açık yeri geldiğinde ise el altından sürerek bizi bu ülkeden, toplumdan ayrı bir unsurmuşuz gibi lanse etme gayretine girdiler.

    dikkat edilirse sadece fenerbahçe veya beşiktaş değil, ülkenin diğer kesimlerini de işin içine çekme çabası içindeler.

    terör örgütleri ile iltisaklı gösterme çabaları, hakkımızda fransızlar algısı yaratma girişimleri, hükümetle arası iyi camia olarak lanse etme denemeleri derken şimdi de türklük, türkiyelilik kavramları ile toplumsal deney yapılan süreçte türklük cephesi olarak kendilerini, türkiyelilik cephesi olarak ise bizi ayrıştırma noktasına gidiyor işler.

    yönetim artık bu noktada sessiz kalamaz. chatham house artıkları, olayları toplumsal bir gerilimin ötesine taşırmak üzere. camianın akil insanları da bu gidişe bir dur demek zorunda. finansal ve sportif başarının ötesinde bazı olağandışı şeyler yaşanıyor. nereye kadar devam edecek belirsiz.

    size karşı ortaya atılan ithamlara aynı sertlikte cevap vermezseniz gelinen nokta bu oluyor ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın