resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 565
    sosyal mecralarda zorbalığa maruz kalan milli takım teknik direktörü.

    o kadar kendi derdimin içerisinde döndüm bir de bu adam için üzülüyorum. montella'nın oyun stili ile kendi futbol görüşüm uyuşmuyor olabilir. milli takımdaki oyuncuların da oyun stili hoca ile uyuşmuyor olabilir. bunların hepsini tartışabiliriz, çözümler de üretebiliriz. fakat topyekün bilinçsizce bu adama yüklenmek ne kadar doğru?
    şeytan taşlar gibi taşlıyorlar adamı. yabancı olduğu sürece için günah çıkartıyorlar resmen. yerli hoca olsa içerdeki ünlülerin bazıları kendi menfaatleri için farklı davranırdı biliyoruz.

    bu adamın inandığı bir futbol felsefesi var elbet, merkezde bekleyelim, oyunu tutalım atarsak kazanırız tarzı bir oyun tercihi var. bizim oyuncu havuzumuz ve oyuncularımızın karakteristik özellikleri de belli. sabırlı oyun yerine tez canlı bir yapımız var. montella göreve ilk başladığında bir coşku bir heves iyi sonuçlar alınmıştı, fakat sosyal medya bölücüleri maalesef buna çomak soktu. artık geri dönüşü olmayan yola da girdik. bu adama gösterilen tepki karşısında ben utanıyorum. kendi başına mı milli takımın başına geçti bu adam? elbette bu hocayı seçen birileri var.

    fatih terim ve arda turan dışında neredeyse kimse desteklemiyor milli takımı, bu gerçekten inanılmaz bir olay. sergen yalçın sen mi geçeceksin milli takımın başına? tembelsin ya sen, bak söylüyorum tembelsin. turnuva başından beri yaptığın öngörüleri de gördük. sergen'in söylediklerinin tersini bahis olarak oynayan biri olsa şuan inanılmaz paralar kazanmıştı. avrupa futbolunu takip etmezsin bir şey yapamazsın, 2-3 dakikalık skilss videolarından milli takım çıkaracaksın bilmiyor muyuz sanki?

    mustafa sandal efsane sanatçı bence fakat bir şeyi eleştirecekse, sefo'nun çıkardığı milli marşı eleştirmeli. benim hayal ettiğim ülkede böyle olur.
    sinan ogan ya senin maddi unsurlar karşısında nasıl taraf değiştirdiğini gördük ya, girme futbolun içine fikirlerinin gram önemi yok.
    kenan doğulu hocayı destekleyeyim dedi adamı terör örgütü üyesi olarak lanse etmeye başladılar.

    yeter ya bu zorbalığınız, gerçekten allah belanızı versin. bu fbjk ile aynı tarafta olmak ne kadar zormuş böyle ya. biz bunlara karşı da baya mücadele verdik, şampiyonluğunu kopararak da aldık ellerinden. ama bunlarla aynı tarafta olmak inanılmaz kötü bir şeymiş. milyon eurolar alan bir italyan hoca için üzülüyorum. bizi getirdikleri nokta bu maalesef.

    servet yardımcı gelince her şey düzelecek mi? size daha önce ne kadar yardımcı olduğunu biliyoruz. uzun zamanlar sonra turnuvaya gidiyoruz, her defasında aynı sorunu yaşıyoruz. spaletti bile çok zor duruma düştü bu turnuvada. oyuncu kaliten yeterli değilse böyle oluyor. benim de kafamda farklı oyun planları var ama her ne oynarsak oynayalım bir noktada yetmeyeceğini de biliyorum. şansa da ihtiyaç var, mucizelere de ihtiyaç var ama birlik olamadıktan sonra bunların ne anlamı var.

    bir mucize olsa da montella başarılı olursa şunları yapanlar sevinmeyi hakediyor mu?
    büyük ihtimalle turnuva sonrası montella tazminatla gönderilir. montella iyi niyetli bir insan, onu koruyamadığımız için üzülüyorum bir yandan. tazminat parası çıkacak o ayrı bir dert. kalsa oyun tarzı da başarılı olacak gibi değil. her şeyiyle berbat bir süreç oldu. böyle bir futbol iklimi olduğu için ben hocadan kendi adıma özür diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın