resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1617
    19 yaşındadır. rakamla 19, yazıyla ondokuz. daha halen sütten yeni kesilmiş çocuk gibi muamele görmesi neden? fenerbahçe kökeninden dolayı sürekli olarak bu pohpohlama artık tatları kaçırdı.

    severseniz sevmezseniz; ama 16 yaşında tanıştığımız, 17 yaşında abd kampında metro stars'a attığı frikik golüyle yeni hagi'miz geliyor dediğimiz, aynı sezon beşiktaş maçında galibiyet golünü atan, sonraki yıllarda da üstüne kata kata ilerlemiş bir emre gerçeğimiz vardı. bu çocuğun yaptığı bir trafik kazasından sonra "katil emre" tezahüratı yapan orospu evlatları yıllar sonra aynı ismi efsaneleri olarak lanse ettiler.

    dikkat çekmek istediğim nokta burası. bunların rüzgarı hangi yönden eserse her şey ona göre şekillensin istiyorlar. daha geçen gün hocamıza fetö artığı diyorlar. ancak aynı süreçte emre neredeydi desek arsızlığa vuran iğrenç bir güruh var karşımızda.

    keza aynı şekilde 18-19 yaşında cl ön elemesinden bizi çekip çıkaran arda turan'ı düşünelim. arda güler ile aynı yaşlarda iken kadıköy'de nefret kusulmadı mı, en ağır küfürler edilmedi mi?

    şimdi sanki ülkece birlik olup, tek yürek olup bu çocuğu pamuklara sarıp sarmalamalıyız gibi bir anlayışın oluşturulmak istenmesinin tek sebebi, tarihlerinde ilk kez altyapılarından bir yıldız çıkarmaları gerçeğidir.

    aynı çocuklar bizden yetişirken yapılmadık mobbing kalmıyor. arda'nın bizden ayrılmadan önce verdiği ntv röportajını izleyin, sinirden gözlerinin dolduğu video. aşırı seks yapmaktan dolayı sakatlık yaşıyor şeklindeki erman toroğlu demeçlerini hatırlayın.ancak herhangi bir ortamda arda güler'e tek söz ettirilmiyor. kendini yere attığı penaltı pozisyonunda da gördük çakallığını. cennetten inen melekmiş gibi davranmayı bırakmak lazım.

    kim bilir belki senelerce başarılı olur, iz bırakır, örnek olur. yapabiliyorsa takdir ederim. ben arda'nın geleceğinin sönmesinden medet umacak değilim. neticede oyunun hücum yönünde önemli meziyetleri olan bir isim. ancak fiziksel olarak zayıf kalıyor. savunma yönü yok. kendisine katması gereken çok şey var. onun yaşında iken anfield'da maçı çevirmek üzere olan arda turan gerçeği var, uefa kupasını kazandıran faktörlerden biri olan belözoğlu gerçeği var. ve onun yaşında, ondan çok daha fazlasını yapmış isimlere gösterilen muameleye kıyasla dokunulamaz ilan edilmesi, bunun da malum camianın bir parçası olması nedeniyle yaşanması beni rahatsız ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın