resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1611
    2023-2024 sezonunda çıktığı 12 resmi maçta 440 dakika forma giymiş oyuncu. 5 maça falan tekabül ediyor. çoğu da real madrid'in şampiyonluğu garantiledikten sonra zorluk derecesi oldukça düşük maçlar zaten.

    mesela kerem aktürkoğlu 54 maç oynamış, barış alper 55 maç oynamış. arda güler çok yetenekli ve gelecek vadediyor olabilir. ama siz yapmanız gereken şeyleri yapacak bir fiziksel kaliteye sahip değilseniz, yeteneğinizin tek başına bir manası kalmıyor. 90 dakikalık bir maçta top bir oyuncunun ayağında 2 dakikadan fazla bir süre kalmıyor. yani kalan 88 dakikada ne yaptığınız her zaman daha önemli.

    ha benim düşüncem türkiye milli takımı arda'yı tüm dezavantajlarını göze alıp belki gol atar diye oynatabilecek bir takım değil. hele ki kanatta, adam kovalaması, uzun mesafeleri koşması gereken bir mevkide kesinlikle oynatamaz.

    arda da fiziksel durumu ve mevcut oyun stiliyle gol atamadığı, asist yapamadığı her maçta takıma zarar verecek. koşu yok, savunma yok.

    her maç kaleden kaleye bir şutu var. mesela bu bile bu çocuğun ne kadar olmadığının en büyük göstergesi. he kardeşim sen atacan kaleden kaleye. oyununu çok olgunlaştırması lazım. kendisi için değil, takım için oynaması lazım.

    montella muhabbetine de hakim değilim. bir şeyler varsa da turnuva sonrasında ortaya çıkar zaten. ama ortada bir sıkıntı yoksa şayet ve kaç gündür kendi ağzından bir açıklama yapmayıp ortalığı karıştırıyorsa bu çocuktan hiçbir şey olmaz.

    koca senede 5 tane maç oynayıp nadiren çıkabildiği yeşil sahada takımın lideri havaları takınması falan da korkunç itici.

    klişe bir söz vardır büyüdükçe küçülmeyi bileceksin diye. kendisi bu şöhreti ve beklentiyi şimdiye kadar çok kötü yönetti. maalesef bizim ülkenin hezeyanları da yönetilmesini çok zor hale getiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın