resim
Aaron Wan-Bissaka
Takım:Manchester United
Mevki:Sağ Bek
Yaş:26
Boy:1.83
Uyruk:İngiltere
  • 140
    oyuncunun yaşı henüz 26. ingiliz pasaportu var. manu'da 5 yıl forma giymiş bir isim. üstelik camiası da ayrılmasına sıcak bakmıyor.

    bu faktörler değerlendirildiğinde 10-12 milyon € skalasında transferi gerçekleştirilirse başarılı bulurum. neticede ne alacağımızı bildiğimiz, üst düzey deneyimi olan, şampiyonlar ligi seviyesinde beklentilerimizi karşılayabilecek bir isimden bahsediyoruz. kaldı ki bizden sonra tekrar satışı mümkün olabilecek bir yaşta.

    bakın nelsson'u bile kopenhag'dan 7 milyona getirebildik. biz oyuncunun potansiyelini değerlendirip transfer etmek istiyorsak karşı taraf da saf değil ki üç otuz paraya bize gelmesine izin versin.

    boey transferi ekstrem bir örnekti. oyuncunun da o dönem git gelli bir hali vardı. kaldı ki boey'in çok iyi bir başlangıç yapması ve sonrasında yaşadığı sakatlık sorunu, kampa götürülmeyişi, üç kuruşa monza'ya gidişinin son anda iptal olması, tek başına sezon öncesi kampı yapması, leo dubois sakatlanınca "mecburiyetten" takıma dahil edilmesi gibi durumları çabuk unuttuk galiba. ve bir diğer kritik nokta da şudur: boey'in ve diğer genç isimlerin forma giydiği sezon takımdan pek bir beklentimiz kalmamıştı. 13.lük ile sonuçlanan bir sezonda genç oyuncular az bir baskı görüp uzun süre forma şansı bulabilirler.

    şu andaki konjonktür ise bununla kıyas kabul etmez. 102 puanla tamamlanan sezonda dahi alınacak kelle için herkes hazırda bekliyor. potansiyelli, ama tecrübesiz bir ismin yetişmesi, gelişmesi, pişmesi için kaç kişi sabır gösterecek? e oyuncu zaten hazır hale gelmişse uygun fiyatlara bize yar etmezler.

    o nedenle wan bissaka transferini ben 10-12 milyon € skalasında başarılı bir hamle olarak değerlendiririm. biz o seviyede topçuyu 30+ milyon €'ya satıyorsak ikame edebileceğimiz kalitedeki ismi de üçte biri fiyata kadroya dahil edebilmek değerlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın