resim
Ergin Keleş
Takım:İskenderunspor
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 47
    daha önce belli başlı konular hakkında, milli bayramlarımız konusunda yapmış olduğu yorumları hatırlayanlar kendisinin diline ne kadar hakim, ne kadar donanımlı bir futbolcu olduğunu zaten biliyorlardır. ne yazık ki ülkemizde sporda belli bir düzeye gelmiş isimlerin (branş ne olursa olsun) genel olarak eğitimini tamamlamamış ya da tamamlayamamış isimlerden oluşması sebebiyle, profesyonel spora zaman ayırmaktan kişisel gelişime de zaman ayrılmaması sebebiyle bir çok futbolcu son derece dümdüz hatta iki kelimeyi bir araya getiremeyen kişiler oluyorlar.
    bir rivayete göre francesco totti için bile forması üzerinde üstsüz futbol oynarken onu izlemek yunan heykellerini izlemek igibi. ama bir konuştu mu tüm büyü kaçıyor" minvalinde bir söz söylenmişti.
    bu bağlamda ergün keleş futbol camiasının ordinaryusu gibi kalır. kendisi peruk atılınca bayılan çakma filozoflar gibi değildir, tabanı sağlamdır. bu sebeple de güncel konular özelinde bu derece mantıklı yorumlar yapması şaşırılacak şey değildir, olması gereken budur. salatalık görünce elinde tuzlukla koşan spor sanat camiası ünlüleri kendisini biraz örnek alsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın