• 21
    daha önceden buraya fenerbahçe taraftarının toplu bir histeri krizi içerisinde olduklarını yazmıştım, şu milli takım olayıyla sosyoloji kitaplarına konu olacak bir akıma dönüştü bu. son örneği de bu hashtag oldu.

    federasyonun galatasaray futbolcularına prim yaptırmak için özellikle oynattığı yalanını yaydılar ve buna körü körüne de inanıyorlar. montella'nın oynattığı kerem son 3 yılda ligde en çok skor katkısı veren türk futbolcu. barış'ı geçtiğimiz sezonun en iyi 11'ine yazmayan bir tane spor yazarı bulamazsınız. abdülkerim tartışmasız en formda yerli stoper. kaan ayhan ismail yüksek'in sakatlığında elimizde kalan en iyi çapa. ben sadece yunus'un forma giymesini eleştiririm, ancak montella benzer bir durumu fenerbahçe futbolcusu samet için de yapıyor. merih sağlıklıyken samet'in oynaması okey de; irfan sakatken, arda sakatlık riskindeyken yunus'un oynaması mı sorun? ya akılsızsınız ya da çok sinsi bir ajandanız var.

    yani sonuç olarak eğitimli veya eğitimsiz farketmiyor, doğru düşünebilme yetilerini kaybettiler.

    başkanları kendi vasıfsızlığını örtmek için federasyonun tüm kollarına savaş açtığı için * euro 2024'te milli takımı alenen desteklemiyorlar, hatta köstek olmaya çalışıyorlar. bu çok bariz bir şekilde yaşanıyor. şuan tek dertleri milli takımın başarısız olması, galatasaraylı futbolcuların alehine bir kamuoyu oluşması, montella da dahil federasyona bağlı kim varsa istifa etmesi.

    milli duyguları bile bu histeri krizinin önüne geçemiyor. o kadar güçlü ve o kadar tehlikeli bir durumla karşı karşıyayız. azcık daha radikal olup aktif eylemlere geçseler tarikat diyeceğim bunlara ama henüz o aşamaya gelmedik. salıncaklı kardeşlerini de bir şekilde yanlarına çekmeyi başarmışlar. allah akıl fikir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın