• 2841
    üzerinden galatasaray'a karşı nefret akıtılan takım.

    arda güler real madrid oyuncusu iken uydurdukları galatasaray lobisi kavramı nedeniyle bilinçli bir şekilde algı yapılıyor. semih kılıçsoy olayına girmeye gerek yok; bunun üzerinden barış alper'e nefret kusuluyor. düşük profilli, sıradan bir takımın oyuncusu sonuçta ama sanırsın ronaldo yedek bırakılmış.

    karpuz gibi ikiye bölünmüş bir ülkeden ne bekleyebiliriz? karşı taraf vatan hainliğine varacak şekilde yenilgi istiyor, bundan zevk alıyor. sebep? semih neden oynamadı...

    burada teknik taktik konuşmanın ne anlamı kalıyor ki. derdimiz bu leş kargası, o.ç kısaltması küfürü hakeden kişileri memnun etmek.

    aslında sorun semih ya da arda da değil. son birkaç yıldır düzenli olarak galatasaray'a karşı yapılan hain saldırının devamı bu. milli takım üzerinden itibarsızlaştırmak.

    yönetimimiz biraz galatasaray'a ve futbolcularına sahip çıksa emniyetin önü çarşamba pazarına döner ama kime anlatıyoruz. herkes sus pus olanları izliyor.

    bakın bu iş çok ama çok kötü yerlere gidiyor. bu sistemin başında kim var gerekli kişiler biliyor ama el atan yok.

    bizimkilerden bazıları da saf saf bizim de bu grupta olduğumuza inanıyor. ben daha 1 tane bile galatasaray taraftarının o niye oynuyor bu niye oynamıyor dediğini görmedim. semih oynasın, arda niye yok diyen epey var.

    objektif olacağım diye her salatalığa koşmayın derim. onların elinde kuduz köpekler kukla olmuş oyun oynuyor. dahil olmayın. bu olanlar yeni değil; son da değil. bundan 3-4 sene önce gençlik marşı mıydı neydi sıra sıra bütün zavallılar tweet atarak sözlerini paylaşıyordu. bir tek bizim takımı es geçmişlerdi. kulüpler birliği açıklaması vardı. transfer duyurularında galatasaray'ı hain örgüt ile benzeştirenler, her allah'ın günü anonim hesaplar ardında yazılanlar... daha 1 hafta olmadı ali koç'un okan buruk'a söyledikleri.

    bunları ve son olanları birbirinden ayrı düşünmeyin. hepsi planlı hepsi aynı kerhaneden çıkıyor.

    manukyan'ın evlatları bunlar, her şey beklenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın