resim
Oğuz Aydın
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 267
    oğuz aydın’ı bu sezon birçok maçta takip etme şansım oldu. bi kere altyapıyı avrupa’da almış bir oyuncu. topla ilişkisi herhangi bir türk kanat oyuncusuna göre daha iyi. bunun yanımda şutları ve pasları da güzel. skora verdiği katkı kerem aktürkoğlu gibi. hızlı, fiziği iyi, ayakta kalabilen bir oyuncu. geliştirmeye parlatmaya son derece müsait. özellikle boey ve ferdi karşısındaki performanslarını çok beğendim.

    kerem aktürkoğlu’nun ispanya’ya gideceği konuşuluyor. barış alper yılmaz’a da her an hayır diyemeyeceğimiz bir transfer teklifi gelebilir. durum böyleyken bir an evvel transferini bitirmek en mantıklısı. olası satışlardan sonra almaya çalışsak alanyaspor 7-8 milyon euro koparabilirdi.

    yatırım transferidir. herkesin istediği yatırım transferi yapılınca eleştirilmesi garip geliyor. bu adamın elbet eksikleri, soru işaretli yönleri olacak. full paketini 23 yaşında alacak kulüpler biz değiliz.

    ezcümle, transferini çok doğru ve mantıklı buluyorum. satışlardan önce, kampa yetiştirecek şekilde bitirdik. okan hocanın da ısrarla istediği söyleniyor. hayırlısı olsun diyelim. 1-2 sezona kadar en az 10-15 milyonluk bir oyuncuya dönüşeceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın