• 2828
    son derece kötü çalışılmış bir kadro mühendisliği ile euro 2024'e katilmis, kanımca en zayif ekip. evet bireysel olarak süper yetenekler var ama ekip olarak bence gürcistan bile bizden daha entegre durabiliyor.
    ne yapilabilirdi?

    -fb'deki serdar midir nedir o santrfor cenk yerine alinabilirdi. en azindan net bir santrfor ile oynuyor olurduk. ıyidir kötüdür orasi ayri. ardavda onun arkasında konumlanirdi. eminim çok daha sert bur takim olurduk.
    -yunus hiç cagırilmayabilirdi. onun yerine berkan merkez def orta saha olurdu. barış sağda kerem ya da kenan dönüşümlü solda döndür dolaştır oynanirdi.
    -koskoca ligimizde ve avrupa'da kendi kalesine gol atan bu stoperi mi bulduk yani? bir tane bile stoper yok muydu? bırakın arkadaş bana bunu kimse anlatamaz. gayet iyi isimler oldugunu ben biliyorum. tüm sezon maç izledik yerli yabanci liglerde. geçiniz.

    ez cümle; bence hakederek değil ama son derece etikete göre seçilmiş oyunculardan kurulu bir takım maalesef. o kadar çalışılmamış ki santrfor ve stoperin yok doğru dürüst. bir de utanmadan portekiz'i yenmekten falan bahsedenler vardi.
    bu kafa, bu medya ve bu kutuplaşmış taraftarın hakkı, son maç çekler'e yenilip bavul toplamak olur. madem galatasaray'i hedef seçiyor bu memleket, o zaman daha fazla izlenmesin bu takim da herkes evine dönsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın