• 8100
    türk milli takımına artık futbolcu göndermemesi gereken kulüp. diğer kulüplerin futbolcuları sakatım der, yorgunum der, zor maça çıkmaz. turnuva öncesi sakatlık bahanesiyle eleme maçlarında oynamaz ama 3 gün sonra fenerbahçesinde 90 dakika maça çıkar, balayı bahanesiyle milli takıma gelmez. takımı desen ligde yarıştan kopmamak için avrupa'da yedek kadroyla çıkıp ülke puanına verebileceği maksimum katkıyı vermez...

    galatasaray ve futbolcuları bunların hiçbirini yapmaz. ülke milli takımındayken birleştirici yönde paylaşımlar yapar, kolay zor demeden bütün maçlara çıkar ve elinden geleni yapar, ameliyat olması gerekiyorken milli takım için galatasaray'dan fedakarlık yapar, yine de oynar. yine de günün sonunda suçlu olan, mobbinge uğrayan ve ağır hakaretler yiyen biz oluruz.

    bunun bir yerde durması gerekiyor. bu toksiklik oyuncularımıza mental olarak ve piyasa değeri olarak zarar veriyor. diğer takımların oyuncuları sahaya batırıp golleri yedirirken, galatasaray oyuncuları ellerinden geleni yapıp gole sebebiyet verecek hata yapmazken bile sonuç böyle oluyor. bir de hatayı yapanın galatasaraylı olduğunu düşünün, o zaman neler olurdu acaba? futbolcularımızı koruma altına almamız şarttır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın