• 4
    galatasarayın medya gücünün ne kadar eksik olduğunun ve algı konusunda ne kadar geri olduğunun ispatı başarılı galatasaraylı yüzücü. bu arkadaşımız gurur duydurarak 100 m kurbağlamada avrupa 2.si oldu bir tane medya kanalı ya da fenerli tebrik eden bulamazsınız. ama emre sakçı avrupa şampiyonu olduğunda sözlüğümüzde bile tebrik eden edene oluyor bu arkadaşımızın başlığına yazan yok, medya algısı yüzünden.

    biri avrupa şampiyonu biri 2. tabi tebrik edilir diyenlere cevabım ise çok net. emre sakçının dalı 50 m kurbağalama olimpik bir dal değil, olimpiyatta böyle bir dal yok. berkayın dalı ise olimpik bir dal daha önem verilen bir branş. ayrıca akdeniz oyunlarında berkay 100 m ve 200 m kurbağalamada altın madalya alarak duble yaptı. hem de oyunlar rekoru kırdı, emre sakçı ise 100 m de arkasında 2. oldu.

    neden mi bunlardan bahsettim, sosyal medyada emre sakçının başarısından sonra işte fenerbahçe bu, galatasaray gibi futbol kulübü değiliz, her branşta varız lafları uçuşuyor. medyada gücümüz sıfır. mesela bu durumun bir diğer ispatı bu sene tarihte ilk kez su topunda avrupa kupası alındı, bunu fenerin yaptığını düşünün, reklamı hayal edin. ama eminim çoğunuzun haberi bile yoktur bu durumdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın