• 467
    https://x.com/...t7rdUonnRag&mx=2

    hayatımda bu kadar saçma, bu kadar gereksiz bir tweet görmedim. zaten galatasaray'lı yorumcuların birçoğu algı manipülasyonlarının gazına gelerek popülist takılıyor ve bu uğurda ilk harcadıkları da galatasaray oluyor.

    montella italya'da goller atarken, orhan eğitim öğretimine odaklanmıştı. yine montella milan'ın başındayken, orhan ikinci üçüncü liglerde analistlik yapıyordu. küçümsemek için söylemiyorum tabi ki, sadece o tweetteki alaycılığa cevap veriyorum. yani diyorum ki, o adam real madrid veya juventus oyuncusu olmanın özel bir şey olduğunu senden, benden daha fazla biliyor. öyle bir davranış ve algı var ki, sanırsın arda güler'i geçmiş maçlarda iyi oynadı diye yedek bıraktı! yahu bin kez açıkladı işte geçen maçta yorgun düştüğünü ve bu maçta da* oynaması takdirde sakatlık riski yaşayacağını! halen daha neyi anlamıyorsunuz abi? niye popülist davranıyorsunuz? al bak hakan çalhanoğlu inter'de oynuyor, italya'da yılın orta saha oyuncusu seçildi ama o da bu maç berbat oynadı. 25 milyona benfica'ya giden orkun sahada yoktu. manchester united'a gitmiş altay kalesine gelen her topu golle savuşturdu. roma'nın sağ beki zeki ofsaytı bozarak gol yedirdi!

    e bunlar adana demirspor oyuncuları değildi!

    değildi ama işte algı oyunlarına gelenler bunları idrak edemez.

    tamam, yunus kötü oynadı ama tek başına değil, herkes gibi kötü oynadı. küçük bir rakip karşısında kötü oynasa yine ucundan kıyısından hak verirdim ama rakip portekiz be abi! konuyu nasıl tek başına adana demirspor'a bağladın? bu konunun en çok galatasaray'a zarar vereceğini nasıl anlamazsın? gerçi anlamazsın demeyeyim, bal gibi anlıyorlar. sonuçta popülistlik yapmasalar, o beğeni rekorları, takipçiler falan nasıl gelecek değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın