resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1581
    real madrid’in türk orta saha oyuncusu.

    ben vallahi de billahi bıktım. nereyi açsam ‘arda riske edilmedi’ ‘arda yedek’ ‘arda’sız 11’imiz şöyle’, bir video denk geliyor arda’yı gösteren ‘mekanın sahibi geldi’, basın toplantısı yapılıyor, montella’ya sadece arda soruluyor. maçın sunucusu gidiyor maç sonu arda’ya nasıl bağırdığını gösteriyor. tv reklamının konusu bile arda’nın real madrid’de attığı gol.

    hakan çalhanoğlu’nun serie a’da yılın orta saha oyuncusu seçilmesi, barış alper’in son 10 hafta gösterdiği ve galatasaray’ı belki de türkiye ligi şampiyonu yapan performansı, kenan yıldız’ın juventus’ta gösterdiği performans falan hepsi uzaya gitti sanki. ülkece delirdik, hıyarım var diyene bir avuç tuz alıp koşuyoruz. yeter artık, sıtkım sıyrıldı. bu nasıl toksik bir ortam?

    montella dediğimiz adam yetenek ya da genç oyuncu düşmanı falan değil ama adamı ülkece o kadar baskı altına alıyoruz ki, kafasındaki eminim birçok şeyi bu muhabbet yüzünden gerçekleştiremiyordur zira ülkece kafayı yemiş durumdayız. bu nasıl bir yoklukmuş arkadaş? ayıp değil mi bu takımda oynayan diğer oyunculara? yazık değil mi gencecik bir yeteneği daha şimdiden bu kadar baskı altına almaya ya da koca bir ülkenin yükünü sadece bir çocuğun omuzlarına yıkmaya?

    bir futbol takımı sadece 18 yaşında bir çocuk üzerinden değerlendirilmez. biz bu oyunun bir takım oyunu olduğunun bilincine ne zaman varacağız? biz ne zaman öğreneceğiz bu oyunu sadece 1 kişi üzerinden okumamayı? vallahi mehmet büyükekşi’nin bağırdığı gibi ‘yeter’ diye bağırmak istiyorum artık, yeter çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın