• 52
    şampiyon takımın 4 oyuncusu var diye eleştiriliyor kadro, müthiş. kaan-torreira orta sahası, bayern maçlarını gayet iyi idare etmişti. kaan hala yüzde yüz değil belki ve biraz ağır kalıyor regista hakan ve geri gelmeyen orkun'la beraber ama ismail belli ki sakat. salih de takımında düzenli oynamıyor: gürcistan maçına girmesiyle 2 kritik faul yapması bir olmuştu. kaan galatasaray'a geldi diye de milli olmadı zaten, çok övülen euro 2020 kadrosunun, fransa maçlarının güven veren bir parçasıydı. ne olacaktı yani, kim oynasaydı?

    kenan gürcistan maçında top ezmek dışında ne yaptı? kenarda kerem'den iyi sol kanat oyuncumuz var mı alternatif için?

    en iyi dönemini montella ile geçirmiş, sezonu da leicester'da bitirmiş yunus gerçekten de galatasaraylı diye mi ilk 11? buna mı inanacağız? arda sakat olmasa keyfi kesilebilir mi şu ortamda?

    samet her maç iyi oynayacak bir izlenimde değil ama konsantre gözüküyor. abdülkerim desen zaten sezon boyu oynadı şampiyon takımda. hoca ne diye tandemi bozsun?

    bana kalsa orkun'u keser barış'ı sağa atardım ama son maçlarda formsuz olan, kupa finalinde güvenilmeyen semih veya hareketsiz cenk'le başlamak istememiş montella. kalede de mert sakatlanmışken uğurcan oynayabilirdi maç sayısından ötürü ama ikisini de gördük bu sezon. altay anlaşılabilir bir kumar.

    milli takımı sadece çekya'ya yenilirse eleştiririm. 4-5 puan bile 2.'liğe yetebilecekken hoca garantici takılır, 3'lüye dönerse de kızmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın