• 99
    çok eleştirilmeyen ama çok övülen yöneticidir.

    biri eleştirmeye kalkıyor, peşi sıra hemen on kişi gelip direkt övmeye başlıyor. arkadaşlar tamam övün, yanında durun ama bunu yaparken icraatı da görün. yani adamı savunmak için, onun iyi şeyler yaptığını görün. daha ortada fol yok yumurta yokken direkt güveniyoruz, işi zor falan filan derseniz olmaz. mesela ben eleştiriyorum çünkü sosyal medyayla çok fazla içli dışlı ve ısmarlama haberler yaptırıyor. onun dışında transfermiş, takımın haklarını korumakmış, şuymuş, buymuş gibi şeyler için de en az 3-4 ay bekleneceğini biliyorum.

    ayrıca allah aşkınıza işi zor falan demeyin çünkü şu an onlara verilen bütçe hiç kimseye verilmedi. erden timur ilk yöneticilik zamanlarında icardi, torreira ve mertens üçlüsünü toplamda 6 milyon euro'ya aldı. icardi her ne kadar kiralık olsa da, bir önceki sezon ligi 13. sırada bitirmiş bir takıma icardi gibi bir süperstarı getirmek mühimdi. o dönem karavana olan tek transfer yusuf demir transferiydi. o da anlaşılabilir bir durumdu çünkü barcelona forması giymiş gelecek vadeden bir oyuncuydu.
    şimdi ise elde sınırsız kaynak var. wan bissaka-hojbjerg ikilisi için toplamda 25-30 milyon eurolar konuşuluyor. oğuz aydın için bile min. 4 gibi rakamlar teklif ediliyor. mertens yerine alınacak oyuncuyu falan da düşününce ort. 40-50 milyon euro harcanacak. hal böyleyken işleri nasıl zor olabiliyor? tam tersi, şu an işleri çok çok kolay. o yüzden lütfen demagoji falan yapmayın.

    ak mı kara mı, ilerleyen aylarda belli olur.

    edit: @scarfeys uyardı: bir önceki sezon ligi 6 değil, 13. sırada bitirmiştik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın