resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1118
    nagatomo nokta atış.
    mariano 2 sene üst düzey katkı, feghouli ile harka uyum.
    fernando 2 sene şampiyonlukta kilit rol.
    ndiaye çok iyi performans akabinde o döneme göre rekor satış.
    gomis yalnızca 2,5 milyon bonservisle gol krallığı, şampiyonlukta başrol. illa kıyaslayacaksak icardi’nin yaptığı işi o dönem 4’te 1 fiyata yaptı.
    feghouli şampiyonluklarda devamlı katkı. maaşı yüksek olması sıkıntıydı ama o dönem herkes feghouli transferinden dolayı uçuyordu.
    belhanda ayrılana kadar sahada öyle yada böyle mücadelesini koydu. fatih terim izin verse 10 milyona satılmıştı. cenk yerine abdürrahim albayrak olduğu için güvenip de satışa izin veremedi.
    maicon roque patlayan tek transfer sayılabilir. o da şampiyon kadroda katkı verip, bonservisinin yarısını geri kazandırıp gitti.

    ha belki bir tık daha iyi oyuncular getirebilirdi, bir tık daha iyi sözleşmeler yapabilirdi. ama avrupa’dan elenmiş, 2 senedir şampiyonluk yarışı dahi verememiş bir takıma transfer yaptığını da unutmayalım. kurduğu kadroyla 2 sezon üst üste şampiyonluk kutlarken kimse şikayetçi değildi.

    kendisinden sonra diagne’ye yağlanan bonservis var. falcao’ya yağlanan devasa paralar var. neymiş efendim totalde 60-70 milyon harcamış. adamın yaptığı transferlerden salt gomis’in yerini doldurmak için diagne-mitroglou-falcao-andone operasyonuna totalde aynı parayı gömmedik mi?

    erden de erden. erden timur’un transfer hataları yok mu? tete’nin ve zaha’nın sözleşmeleri feghouli ve belhanda’dan çok mu farklı? yusuf demir, midtsjö, ndombele, ross, angelino gibi hatalar kaç milyon euro’ya patladı? peki 8 numara ihtiyacı bağırırken hiç faydalanamadığımız zaniolo’ya parayı gömmek?

    herkesin eğrisi de var doğrusu da. kafayı takıp da saldırmayın boşa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın