resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1116
    batshuayi üzerinden saldırılmaması gereken sportif direktör.

    medyada çıkan maliyetlerin batshuayi için fazla olduğunu düşünüyorsanız yanılırsınız. sen vermezsen o paraları suyun karşı yakası verir onlar vermese avrupadan başaltı takımlar, arabistandan golcü avına çıkanlar verir. batshuayinin fenerbahçeyle anlaşmazlığı buradan başlıyor zaten. oyuncu gayet ederinin farkında. fenerbahçeden zam isterken pazarlık amacıyla istemiyor, alabileceği rakamı bilerek istiyor. bu noktada denilebilir ki ille de bu oyuncuyu almak zorunda mıyız? bu sorunun tamamen haksız olduğunu söyleyemem ancak şunu da demeden geçemem; kimi alacaksınız kardeşim kimi alacaksınız? dünyada apaçık forvet kıtlığı yaşanırken, hocam yetiştirmelik oyuncudan ziyade direkt katkı alacağımız oyunculara ihtiyacımız var derken batshuayi kalitesinde ondan daha az maliyetle kimi getireceksiniz?

    cenk ergün kendisine verilen bütçeyi ve yetkiyi kendince kullanarak istenilen başarıyı kazandıran, benden sonrası tufan zihniyetinde bir profesyonel. senin önüne vizyoner bir yapılanmayla gelmiyor, adım adım gelişecek kadro vadetmiyor. tüm bunlara rağmen sen gidip adama yetkiyi verirsen o da bildiğini yapmaya devam eder.

    her ne başarımızda katkısı varsa kendisine teşekkür ederim. cenk ergün vb farklı figürleri kendisine takıntı haline getiren taraftarlarımıza allah sizi fenerli yaratmadığı için bugün nasıl şükür ettiniz diye sormak isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın