resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 704
    biraz ekşiye baktım sabah sabah, fenerliler garip insanlar gerçekten. incelenmesi gereken bir psikolojiye sahipler. adamların takıma kim faydalı kim faydasız haberleri yok daha. ya da ağlamamak için kendilerini yönlendiriyorlar, bilemiyorum. genelinde ki kanı, zaten ziraat golcüsüydü, maliyeti sapladık galatasaray’a, zaten 31 yaşına gelmişti vs.

    şimdi bu arkadaş, 43 maçta 1865 dakika süre almış, 24 gol, 3 asist yapmış. ztk’yı çıkarırsak 18 gol, 3 asist 1600 dakikada. 17,7 maçta 18 gol 3 asist eder full doksan dakika oynasa. ki bu istatistiği yedekten gelerek yapması bizim durumumuzda daha değerli.

    türkiye’de geçirdiği 3 sezonda 6896 dakika oynamış, tüm kulvarlarda 58 gol, 10 asist üretmiştir. yukarı yuvarlarsak uzatmalar vs. full doksan dakika performansı 77 maç, 58 gol, 10 asist. maç başı 0,88 gol katkısı. bu sayının bir olmamasındaki en büyük etken ilk sezonunu beşiktaş gibi kabız bir takımda geçirmesi. o sezon da fenerbahçedeki performansına yakın oynasa bu sayı 1,3leri bulacak.

    fenerbahçenin en verimli üç futbolcusundan birini aldık, eğer söylenenler gibi protokol imzalandıysa. fenerliler ya bunun farkında değil ya da görmezden gelerek/inkar ederek bu sorunun üstesinden gelmeye çalışıyorlar. ve bunu izlemek çok keyifli.* birde bize 4m euro kilitlediklerini sanmaları çok tatlı. sıfır katkı ndombele out, verimde icardi’yi zorlayan yedek forvet in. maaş bütçemizde oynama bile olmadı haberleri yok.*

    son olarak muhtemelen dzeko’nun önüne bir adam almaya çalışacaklar, en büyük umudum bu uğurda milyon eurolar dökmeleri, hem bonservis hem maaş olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın