resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 699
    ısırgan ve hareketli bir santrfor. takımımıza transferinde ciddi aşama kaydedilmiş gibi görünüyor. bir çok yönden mantıklı bir hamle olur:

    icardi'nin arkasına genç ve potansiyelli bir oyuncu getirmemiz pek mümkün değil. ya scouting piyangosunu vuracağız ya da ciddi maliyetlerin altına gireceğiz. santrfor bölgesi kalecilikle benzeşiyor bu bakımdan. yedekte bekleteceğin adamın güven vermesi gelecek vaat etmesinden daha önemli olabiliyor; ki icardi'nin arkasında beklemek göz önünde bir genç santrfor için doğru bir tercih olmaz. icardi'nin yanında ikinci bir santrfor olacağını düşünmüyorum yeni alacağımız forvetin. 4-4-2 falan oynamayacağız, kadromuz buna uygun değil. 4-2-3-1 ve türevlerini oynayacağız.

    öte yandan fenerbahçe'nin iyi futbolcularından birini eksiltmiş olacağız; ki bu durumda ikinci (hatta birinci) forvet olarak tutmuş olan bir ismi kaybedecekler ve yabancı sınırı kıskacında belki de serdar dursun ve benzeri bir yerli yedek santrfora yönelmeleri gerekecek. bir bakıma hamle şanslarını kısıtlamış olacağız.

    maliyet hesabına bakarsak da imza parası + (yıllık maaş x 2 yıllık sözleşme)= 10m€ gibi bir maliyet kötü değil. okan hocanın tercihi ne alacağını kestirebildiği bir oyuncuysa gayet de verilir.

    bence mantıklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın