resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 683
    maliyeti korkunç olan transfer. adı imza parası olunca ne fark ediyor anlamıyorum. adam 31-32-33 yaşlarında ortalama 4 milyon euro alacak bizden. ve bu adam as forvet değil. paranın geri dönüşü de yok. ha derseniz ki icardi, mertens gibi adamların aldığı ücretlerin dönüşü var mı? yok. ama bu adamlar ilk 11’in omurgası ve başarı getiren adamlar. 1-2 oyuncu idare edilebilir ama yedek düşünülen adam bu rakamlara ultra lüks.

    yukarı verilen örnek son derece doğru. burada az buçuk futbol izleyen herkes artem dovbyk için ısrar etti. aynı maliyete adam girona’da harikalar yarattı şimdi belki girona için rekor ücretlere transfer yapacak. hadi bizd türkiye faktörüyle +3 milyon daha maliyet ekle. yine en kötü verdiğin maliyeti kurtarırdın. bu maliyetlere daha genç futbolcu öneremediyse scout departmanını da ayrı sevsinler. bu maliyetlere okey veren yöneticiyi de ayrı öpsünler.

    ha maliyeti kenara bırakırsak batshuayi ihtiyacımıza nokta atışıdır. ama bir transfere nokta atışı diyebilmek de maliyetten bağımsız olmuyor işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın