resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 682
    dünyada şuan en fazla eksik forvet bölgesinde var. biz bu bakımdan çok şanslıyız. 10 tane 1. sınıf, dünya yıldızı forvet say desen sayamıyorsun. saydıkların 35 yaş üstü isimler oluyor.

    şampiyonlar liginde çok ileri giden takımların bile forvet sıkıntısı var. modern futbol, yıldız forvet yaratamıyor. bizim için iyi bir transfer oldu. elinde 3 yıl 3 milyon fener sözleşmesi varsa, yapacak bir şey yok. kara kaşımıza gelmiyor hiçbir futbolcu. bugün icardi kulüp efsaneleri arasına girdi. fenerbahçe'ye de önerilmiş. futbol dahisi ali koç beğenmediği için geldi, kimya tuttu, şuan efsanelerimizden biri oldu.

    bana katkı versin, takımı ileri götürsün, yedek forvetimiz var, gerektiğinde çift forvete dönebiliyoruz dedirtsin, geçmişi hiç umrumda değil. zaten yapmamız gereken max 5 tane transfer var. onu da adam gibi yapalım. kadro iskeletini koruyup, kalite ve katkı verecek insanları alalım. bu söylediklerim asıl, para harcadığımız transferler için. yoksa istiyorsa 20 tane scout transferi yapılsın. memnun olurum. fakat maddi olarak 3 verip riske girmektense, 4 verip bildiğini almak daha iyi. bizim iskeletimiz var. sıfırdan kadro kurmayacağız.

    başka başlığa esprili yazdım. elimden gelse, fred'i de alırdım verir parasını. şaka yapmıyorum bu arada. ne verdiğini biliyorum. zaten kerem demirbay'ı kesmesi için birini alıyorsan, bonservisi varsa bonservis vereceksin, bonservisi yoksa, imza parası ve yüksek maaş vereceksin. sonuçta maddi olarak kendini zorlayacaksın. ne alacağını bildiğin adama gidip, nokta transferi yapıp, transferleri de kamp öncesinde yapmak en doğrusu.

    hayırlı uğurlu olsun. inşallah dinamizm katacak ve pres oyunumuza olumlu katkı verecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın