resim
Semih Kılıçsoy
Takım:Beşiktaş
Mevki:Santrfor
Yaş:18
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 300
    sevinmeyi unuttuğumuzun ufak bir göstergesi olarak görüyorum kendisinin gündem olmasını. bir şeylerin tadını çıkaramayıp, bizim kadar sevinmeyen veya mutlu olmayan birine cadı avına başlıyoruz.

    günümüz çağında özellikle ünlü isimlerin sosyal medyada her şeye olumlu ya da olumsuz bir tepki göstermesi bekleniliyor. deprem oldu tweet, şehit oldu tweet, gol oldu, olmadı tweet. bazılarımız bazı duygularını kendi içinde yaşayabilir çok normal bir şekilde. iki sene önce kıymet verdiğim bir arkadaşımı kaybettim, hiçbir yerde hiçbir şey paylaşmadım. ben arkadaşımı sevmiyor muyum şimdi?

    çocuğun kendi ağzından olumsuz bir şey duymadım, bizim maçta efendi gibi topunu oynadı kimseye bulaşmadı. sosa'nın kramponu adlı bilmem ne twitter hesabı "barış'ın yerine semih oynamalı" deyince biz neden bu çocuğa düşman oluyoruz. kim abi bu adamlar, kendi adıyla hesap açmayıp üç kuruşluk görüşlerini bildiren anonim insanların cümleriyle neden birine böyle nefret besliyoruz benim aklım buna ermiyor. 18 yaşında tahmin ediyorum hayattaki en doğru kararları siz alıyordunuz.

    konu bence ne semih ne arda ne barış. biz içimizde biriktiğimiz öfkeyi birilerine kusmak istiyoruz sadece. bu bizden değil mi, vuralım buna.

    nefretiniz bulaşıyor, umarım memnunsunuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın