resim
Samet Akaydin
Takım:Panathinaikos
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 480
    euro 24 öncesi kendisinden daha iyi stoper olarak ozan kabak ve çağlar söyüncü vardı. ikisi de maalesef sakat. merih mi bu adam mı mesela? bence tartışılır. samet mi kadroda olmayan diğer genç stoperler mi? bilmiyorum, orada da kendini ispat eden oyuncu yok. yani bizde yokluk var. samet yokluktan oynuyor. bence kaan ayhan bu yoklukta oraya çekilebilir ama samet akaydin oynayacaksa montella'ya bir şey diyemem. o kadar da hoca tercihi olsun ya.

    aynı tartışma mert müldür ve zeki çelik'te de var. neler neler söyleniyor haklarında. kesinlikle abartılı eleştiri içeren yorumlar. sanki elimizde cafu var da bu arkadaşlar oynuyor zorla. bir kendimize gelelim yahu.

    arda güler ve kenan yıldız dışında aşırı eleştirilmeyen oyuncu görmedim. onlar da sanırım yaşları küçük olduklarından. biraz büyüsünler, az biraz duraklasınlar, bu kafayla onlara da hiç acımayacağız. biraz kulüpçülük var, biraz da sosyal medyada dikkat çekme sevdası. karşındakini ne kadar çok incitirsen o kadar like alıyorsun ya, işte bu sevda bizi bitirdi.

    tekrar söylüyorum, samet'i beğenmiyorum ama samet'in kestiği adamlar da cannavaro değil. eleştiri olacak ama artık şu linç sevdasından vazgeçelim lütfen. eğer derdimiz başka bir şey değilse tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın