resim
Pierre-Emile Kordt Højbjerg
Takım:Tottenham
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 207
    “ligimiz özelinde” her şeyi ortalama üstü yapabilen ve bazı şeyleri de elit seviyede yapabilen orta saha.

    lig için konuşmuyorum o sebeple. ben galatasaray’ı avrupa takımı gibi değerlendirmek istiyorum. bir kere temel yanılgımız şu, galatasaray’a 2 orta saha lazım. tanrı parçacığı gibi her şeyi yapabilen orta saha arıyorsunuz. bulamayacaksınız. hele bu yönetim ve transfer departmanı asla bulamaz. bulsa da geleceğimizi karartıp kontrat bağlar.

    o yüzden çözüm şu, torreira’nın 6 numaradaki dezavantajını -sert maçlarda ve avrupa maçlarında- yok etmek adına 6 numaraya yüksek ve güçlü bir süpürücü. sonrasında 8 numarada delici koşuları olan, sağa sola deplase olabilen tekniği yüksek fakat vasatın altında olmayan tempoya sahip bir merkez oyuncusu.

    6 numaraya höjbjerg müthiş olur tabii. ligimiz için 8’i de oynayabilir pekala. lakin mesele büyük hedefler ve avrupa kupalarıysa galatasaray’ın torreira/höjbjerg/demirbay/berkan ile gidebileceği yer sınırlı.

    kaan ayhan’ı orta saha olarak görmüyorum. kendisi kendini öyle görse de… 6 numara daha hareketli olmalı. kaan’da bu çok az.

    son olarak bu kadar laf salatası üstüne ifade edeyim, bizden daha çok fenerbahçe’ye lazım olan topçudur kendisi. fred’i yanına/arkasına aradıkları profil tam olarak höjbjerg’dir. mou’nun bu adamı istememe olasılığına güveniyorum ben. mourinho daha dinamik bir isim talep ediyor olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın