resim
Pierre-Emile Kordt Højbjerg
Takım:Tottenham
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 205
    felipe melo, josef de souza, atiba hutchinson gibi defansif oyuncuların sezon başı asgari 5 gol bulduğu lige gelecek oyuncu. önüne skorer 10 numara alındığı sürece bu durumun sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum.

    eğer söylenildiği gibi 5 milyon euro maaş bağlanacaksa, bu durumda sıkıntı görüyorum. capology sitesine göre yıllık net 3,3 milyon euro maaş alan bir oyuncu. yaşı 29 ve 3-4 yıllık kontrat vereceğinizi düşünürsek maaş bandı 3-3,5 civarında olmalı. üstü denge konusunda da bizi sıkıntıya sokar.

    prag, molde gibi takımların ön alan baskısına karşı epey zorlandık bu sezon. savunmanın önünde kolay kolay top kaybetmeyen ve oyunu açabilen bir oyuncu eksikliğimiz bariz. olayı sadece bizim önde presimizi nasıl etkiler olarak görmemek gerek. höjbjerg tarzı bir oyuncuya sahip olmuş olsaydık, rakiplerin bize ürettiği zehire panzehirle karşılık verebilirdik. ön tarafta bizi bozan takımlar karşısında presi kırıp ileride eksik yakalama şanslarımız olabilirdi. bu yönden de transferi çok önemli bir noktada. ligde ise yüzde 60 topa sahip olma istatistiğimizi çok yukarıya çekip, maçların tamamen kontrolümüzde oynanmasını sağlayacaktır. bu sezon anadolu’ya karşı skoru almış olsak dahi oyun üstünlüğünü alamadığımız maçlar oldu. demirbay’ın etkisiz oyunu bunun önemli sebebiydi tabi.

    kesinkes bu özellikli bir oyuncuya ihtiyacımız var. umarım müspet gelişmeler yaşanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın