resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 510
    fenerde kalmasını da istemem bize gelmesini de istemem. sebepleri;

    sportif;

    -fenerde fena olmayan bir hava yakaladı. taraftar da kendisini destekliyor ve sahada gösterdiği çabadan memnunlar.
    -konferans liginde oynamaları rotasyonda süre bulması açısından faydalı oldu. dzeko'nun hareketsizliği sebebiyle de kendisinin oynadığı maçlarda gösterdiği hareketlilik dikkat çekti.
    -ıcardi çok dominant bir santrafor ve bacağı kopmadığı sürece oynar. galatasaray da şampiyonlar liginde oynadığı ve liginde de her maçı kazanmak zorunda olduğu için ıcardi her zaman oynar, yani batshuayı fenerdeki kadar bizde forma giyemez.
    -batshuayı hem gol vuruşlarında beceriksiz hem de ıcardi ile beraber oynayacak bir yapıya sahip değil. 4-4-2'ye dönersek gariban torreira iyice perte çıkar.
    -bize gelirse çok çok az oynacağı için huzursuzluk çıkabilir, mertens'in pandıkleri şakaları yeterli olmaz.

    ekonomik;

    -yıllık ücreti hiç de az değil. muhtemelen 3 yıllık kontrat ve imza parası ister. tahminim 13-15 milyon euro maliyeti olur.
    -1-2 sene içerisinde araplara sattin sattin yoksa tüm yatırım çöp olur.

    sonuç olarak, bizim için;
    -mantıklı bir transfer değil. bize en fazla 23-24 yasında, ıcardi ile beraber de oynayabilecek, gelişim gösterebilecek bir oyuncu lazım. kaldı ki, son çare olarak zaha ve barış da forvette oynayabiliyor.

    fener için;
    -umarım dzeko ile devam ederler. onlar adına hem yıllık ücret için hem de saha içi/dışı enerji bakımından en kötüsü olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın