resim
Paul Ebere Onuachu
Takım:Trabzonspor
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:2.01
Uyruk:Nijerya
  • 180
    kendisi mecburiyet değildir ancak tarzı ve oyun karakteri mecburiyettir. icardi yürüyebildiği her maç sahada olacak, sahada olduğu her maçı doksan dakika tamamlamak isteyecek. kendisinin yanına alınacak adam onuachu da olabilir, onuachu profilinde uzun boylu, yukarıdan atabilecek ve yukarıdakileri yerde doğru yerlere düşürecek herhangi biri de olabilir.

    adam buksa, rey manaj, markao, thierno barry, martin adam, elijah adebayo, robert glatzel, chris wood, luuk de jong... farklı bütçelerde, birbirinde bazı özellikleriyle ayrılan ama temelde yukarıdaki düzeni sağlayıp icardi ile beraber de oynayabilecek, tek başına kupada da oynayabilecek adamlar bunlar.

    okan hoca geçtiğimiz günlerde transfer döneminin sonunda elde kalanlardan tercih yapmak zorunda kaldığımızı söylemişti. bu hataya düşmeyelim. onuachu pahalı mı geldi? luuk de jong sorulabilir. anadolu takımları buksa ve manaj için çok mu istedi? küme düşen karagümrük'ten marcao'ya gidelim. süleyman hurma vermedi mi? barry veya adam'ı soralım.

    ben eminim doğru profildeki vasat transferden yanlış profildeki yıldız transfere göre daha az zarar görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın